jueves, 18 de febrero de 2021

FP Dual: Sessió preparatòria per iniciar el contracte d'aprenentatge

 

Importància de la intel·ligència emocional en l’àmbit professional, tips per controlar els nervis en una entrevista, inquietuds per la incorporació en una empresa en aquests moments d’incertesa, aspectes que un alumne pot aportar a una empresa, com adaptar-se a un nou entorn laboral... tots aquests aspectes -i més-han estat tractats avui a l’IES Felanitx.

La cambra de comerç ha realitzat una sessió d’orientació dirigida als alumnes que cursen el Cicle Formatiu de Grau Superior de Vitivinicultura en modalitat DUAL. Aquests alumnes iniciaran un contracte d’aprenentatge cap a finals de maig on s’incorporaran en una empresa del sector per complementar la formació adquirida al centre educatiu.


A part de tractar aspectes generals en relació a tot el que comporta un contracte d’aprenentatge, s’ha duit a terme una dinàmica de rol playing per simular una entrevista de selecció, on els nostres alumnes han tengut l'oportunitat de preparar i contestar les preguntes més habituals que es formulen en una entrevista.

Des de l’IES Felanitx es vol agrair la iniciativa en aquest tipus de sessions per part de la Cambra de Comerç de Mallorca, i en especial a Cristina i Lidia per la seva dedicació.




No hay comentarios:

Publicar un comentario