miércoles, 10 de febrero de 2021

Restauram un banc de feina



Els alumnes de primer d'FP Bàsica en Agrojardineria i composicions florals han decidit restaurar un banc de feina que tenim a l’exterior del taller en el moment que estudien el mòdul professional de Manteniment de parcs i jardins.


Aquí en descriuen el procediment:

En primer lloc, abans de procedir a fer feina amb la taula, preparam les eines que necessitem per poder començar a restaurar la nostra taula. Quan teníem totes les eines preparades, passam a tombar la taula de costat per facilitar la nostra feina.


Tots junts, retiram la fusta que estava en molt mal estat. Després llimam les potes de la taula amb una fregadora de banda per llevar tot el rovell que cobreix l'estructura metàl·lica.

Quan l'estructura ja està sense rovell i  ben llisa, ens preparam per a pintar la taula. Condicionam la pintura de color blanc amb dissolvent perquè l’ajudarà a mantenir-se millor i,  tot d’una, començam a pintar les cames.


Uns dies després enllestim el sobre de la taula de feina amb pintura grisa repetint el procés que havíem fet amb les potes. Acabam amb un bon resultat perquè ara el banc de treball queda millor per fer-hi diverses tasques de taller a l’aire lliure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario