lunes, 2 de diciembre de 2019

Docents de l'IES Felanitx coneixen el funcionament de A Granxa

A Granxa és un Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) localitzat a Ponteareas (Pontevedra) visitat pels professors del departament d'Agrària de l'IES Felanitx durant la visita tècnica realitzada a centres gallecs que també imparteixen el CFGS de vitivinicultura.

La visita s'inicià amb una reunió amb part de l'equip directiu on es dugué a terme l'intercanvi d'experiències i comparació de funcionament entre l'IES Felanitx i el centre integrat.

Posteriorment, Pablo, docent del centre amfitrió mostrà als professors visitants l'extensió de les seves instal·lacions on es pogueren observar les vinyes, olivars, zona de destil·lació, jardins, hivernacles, aules, laboratoris i celler.


Durant la jornada de l'horabaixa, es visità un celler de la zona que rep alumnes per dur a terme la formació en centres de treball (FCTs), en concret, Bodega Pazo San Mauro del grup Marqués de Vargas. Aquest celler s'ubica a Salvaterra de Miño (Pontevedra) i es troba inclosa en la DO Rias Baixas. Durant la visita es va fer un recorregut per algunes de les parcel·les de vinya de la propietat així com també les instal·lacions pròpies del celler, on es varen poder conèixer els diferents processos de vinificació treballant amb la varietat Albariño. Finalment, la visita es va concloure amb un tast dirigit pel cellerer i el professor del CIFP A Granxa.



L'FSE inverteix en el teu futur! Aquesta actuació està cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació, Formació i Educació de lFSE 2014-2020.

No hay comentarios:

Publicar un comentario