martes, 5 de junio de 2018

Uep! Com anam?

UEP! Com anam?
Des de fa més de set anys, són molts els que alguns dijous vespre s'han assegut davant el televisor per gaudir del programa UEP! COM ANAM? En la televisió autonòmica balear IB3. En aquest veterà programa, gràcies a variats reportatges se'ns acosta a la vida dels pagesos, a la seva feina, als seus problemes i a les seves alegries.
Recentment hem tengut la fortuna que ens dedicassin un reportatge als alumnes i professors de la Formació professional Agrària de l'IES Felanitx. Aquest capítol 353 que s'ha emès el dijous, 17 de maig de 2018, ha estat titulat “Coneixerem el futur de la pagesia a l'IES Felanitx” i es pot veure a la carta aquí.
 
Gràcies a les idees de Lluc, el guionista, vam poder gravar una petita mostra d'algunes de les activitats que duim a terme en els diferents estudis que oferim. Només vam triar unes tasques variades:
  • un tractament fitosanitari per a arbres (en col·laboració amb Jardiners de s'Horta), 
  • un exercici de grimpa per fer poda o tractaments en altura i 
  • l'elaboració d'una instal·lació floral per a decorar amb flors un esdeveniment.
Totes elles formen part de les activitats pràctiques que poden realitzar els nostres alumnes al llarg dels dos cursos que solen passar en els diferents cicles formatius. Tot i que no ho podem mostrar tot, se'n veu una mostra representativa. 
La professionalitat d'en Jaume Coll, el presentador, dels càmeres, del tècnic de so i
del guionista van fer fàcil i agradable el dia de filmació. Per nosaltres, alumnes i mestres, va ser tota una experiència!

Mirau el programa i ens comentau què us ha semblat! Gaudiu-lo!

No hay comentarios:

Publicar un comentario