jueves, 14 de junio de 2018

Projectes de Final de Curs de Paisatgisme i Medi Rural

Com cada any per aquestes dates, els alumnes de darrer curs del CFGS en Paisatgisme i Medi Rural s'enfronten a un bon repte: demostrar el què han après durant els darrers anys fent i exposant en públic un projecte de final de curs.



cultiu de ponsètia


La temàtica que han triat ha estat ben interessant: crear una empresa de cultiu de planta ornamental en hivernacle i també, i per primera vegada...








Fotos: Ultima Hora del 12/04/2018 i Red eléctrica
 apareix un cultiu de Posidonia oceanica, "l'alga" (en realitat és una planta superior amb arrels, tija i fulles) que dóna vida a la mar balear i protegeix els arenals amb les fulles que se'n desprenen i deriven fins a les platges.

Últimament la posidònia és un tema d'actualitat, ja que Red Eléctrica, Govern i Imedea han iniciat la plantació de fragments de posidònia a la badia de Pollença, en una praderia de dues hectàrees que es troba degradada. Confiem que sigui un èxit!

Les imatges mostren algunes de les tasques que es duen a terme:



La data triada per a la presentació dels projectes és dimarts 26 a les quatre de s'horabaixa. Si voleu assistir-hi poseu-vos en contacte amb el departament i sereu benvinguts. 

El compte enrere està en marxa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario