lunes, 4 de junio de 2018

Puja al teu destí: Fira comarcal d'FP

Els dies 17 i 18 de maig celebràrem la Fira comarcal de FP. Aquesta fira que es duu a terme a l'IES Manacor és una important ocasió de trobada i de difusió de l'oferta formativa dels instituts del Llevant i Migjorn: IES Puig de sa font (Son Servera) , IES Llorenç Garcias (Artà), IES Mòssen Alcover, IES Manacor, IES Portocristo, IES Santanyí, IES Llucmajor i nosaltres mateixos de l'IES Felanitx.

Com cada any, varem preparar dues activitats per tal de fer participar a l'alumnat dels centres visitants i així engrescar-los a cursar alguns dels cicles formatius que s'imparteixen a l'IES Felanitx.

Les activitats que varem realitzar foren la repicada d'alfebegueres que s'obsequien als visitants i la creació de rams de trau. L'horabaixa vam presentar la conferència Màrqueting en empreses de jardineria per part de Susana Rodríguez de l'Oficina de l'emprenedor i l'empresa de l'Institut d'Innovació Empresarial (CAIB).


Van venir alumnes i professors de PISE de l’Ajuntament de LLucmajor , IES Damià Huguet de Campos, IES Santanyí, Col·legi Sant Alfons, IES Portocristo, IES Puig de sa font, IES Llorenç Garcias d’Artà, IES Capdepera, Sant Francesc d’Assís, la Salle, Sant Vicenç de Paül, ALTER Ajuntament de Manacor, l’IES Mòssen Alcover, IES Manacor i els de 4t de la ESO de l'IES Felanitx.


Aprofitarem la fira per presentar el nou cicle de grau superior de Vitivinicultura que s'ofereix per primera vegada a les Illes Balears i es cursarà a  l'IES Felanitx.

Així pel proper curs la nostra oferta formativa completa tots els nivells de la Formació professional agrària amb:
  • Formació professional bàsica en Agrojardineria i composicions florals,
  • Cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i floristeria,
  • Cicle formatiu de grau superior de Paisatgisme i medi rural (estrenant nou horari matinal) i, 
  • Cicle formatiu  de grau superior de Vitivinicultura.

Si hi vas venir, què tal te va semblar la Fira?



No hay comentarios:

Publicar un comentario