viernes, 12 de noviembre de 2021

Visitam MoraPlant i Vivers Llabrés!

Avui els alumnes de primer i segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria han visitat dues empreses del sector, en concret, Moraplant Vivers (Sant Joan) i Vivers Llabrés (Manacor).

Moraplant és una empresa creada per un alumne que cursà els estudis de Grau Superior a l’IES Felanitx, en Biel León. En aquesta empresa, els alumnes han pogut observar diferents processos propis de la producció de planta, a més de conèixer de primera mà com són les instal·lacions adequades per a que un viver dedicat a la producció de planta ornamental i de temporada presenti un adequat rendiment productiu a Mallorca. D’altra banda, també s’ha pogut analitzar com es duu a terme l’atenció al client i així com també les estratègies de comercialització per a atendre les demandes de la diversitat de consumidors d’aquest sector.

A més a més, els alumnes han pogut escoltar el testimoni de León en relació a la recuperació de l’empresa després dels desperfectes ocasionats pel cap de fibló que assolà les seves instal·lacions al 2018.

Vivers Llabrés disposa també de centre de jardineria on l’alumnat ha pogut observar diferents materials i eines de jardineria així com també una gran varietat d’espècies vegetals arbòries, arbustives i de planta. A més, el fet de disposar d’una zona de tenda ha permès explorar noves tècniques de venda i atenció al client.

Des del Departament d’Agrària i Indústries alimentàries es vol agrair la dedicació oferida per part de les dues empreses i s’espera continuar amb diferents col·laboracions en futures ocasions!

No hay comentarios:

Publicar un comentario