martes, 30 de noviembre de 2021

Vinyes i Bodegues Miquel Oliver ens obri les portes!

Els alumnes de primer i segon curs del CF de grau superior en Vitivinicultura visitaren la setmana passada les instal·lacions de Miquel Oliver Vinyes i Bodegues. Pilar Oliver fou l’encarregada de rebre el grup, iniciant el recorregut per les seves vinyes on es va poder conèixer la seva distribució, sentir l’embat que arriba a la zona, conèixer l’estat provocat per Xylella fastidiosa i diferenciar varietats que formen part de la seva col·lecció.



Seguidament, Oliver ens presentà la bodega, transmetent la seva filosofia de treball i el paper que juga avui en dia la tecnologia. A més, els alumnes varen poder veure i tocar maquinària i equipament propi d’un celler de les seves dimensions i conèixer el projecte de la família per dissenyar les seves instal·lacions. A més, l’alumnat va prendre consciència de la importància de l’enoturisme a la nostra illa i de com atendre les necessitats d’aquest sector.



La visita acabà amb un tast dels seus vins més representatius, on els alumnes tengueren la oportunitat de conèixer la història que hi ha rere cada un d’ells.

Des de l’IES Felanitx es vol agrair el temps dedicat per Pilar Oliver i la passió transmesa a l'alumnat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario