miércoles, 11 de julio de 2018

Quan fer les pràctiques a l'estranger et dóna molt més que una experiència laboral

Irene Manilla de l'IES Felanitx a Cork (lrlanda).
Gràcies al Projecte EuroFP Balears III coordinat per Direcció General de Formació professional de la Conselleria d'Educació i Universitat, l'alumna Irene Manilla (Manacor) ha pogut completar els seus estudis de Gestió Administrativa amb una estada Erasmus + a Secret Recipes de Cork, una empresa que compta amb una plantilla de treballadors molt diversa que elabora menjars preparats per a dietes especials i les distribueix arreu d'Irlanda i del Regne Unit.

Els primers dies d'estada és conjunta amb altres estudiants de l'IES Guillem Sagrera, l'IES Ses Estacions i Aula Balear amb l'acompanyament inicial de Joan Rosselló de l'FP Agrària, coordinador d'Erasmus + de l'IES Felanitx.


Segons la mateixa Irene aquestes cinc setmanes li han permès millorar en tasques administratives habituals, resolució de problemes de forma autònoma i conèixer sistemes de treball en una empresa de comerç internacional. Conclou que acabar els seus estudis de l'IES Felanitx amb l'estada a Irlanda ha superat les seves expectatives a nivell laboral, cultural i personal perquè el fet de sortir de la seva zona de confort la conduïda a trobar-se amb gent de molts països, apreciar visions diferents del treball i enriquir-se per continuar estudiar amb ànims el Grau Superior d'Administració i Finances.

D'altra banda, el professor d'Agrària, ha pogut contactar amb diferents empreses i institucions irlandeses que podrien acollir alumnes de Jardineria i floristeria i de Paisatgisme i medi rural en la seva experiència Erasmus +.








No hay comentarios:

Publicar un comentario