miércoles, 11 de julio de 2018

No t'ho pensis dos pics: Pràctiques de floristeria a Itàlia

Juanjo Gallardo de Jardineria i Floristeria a Cesena (Itàlia).
Durant cinc setmanes Juanjo (Porreres) ha desenvolupat les pràctiques del cicle formatiu en Jardineria Floristeria, que ha cursat a l'IES Felanitx, a la Fioreria La Rosa Nera en a població de Cesena.


El Projecte EuroFP Balears III, coordinat per Direcció General de Formació professional i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Universitat, ha permès aquesta estada de Juanjo i d'altres estudiants de les Illes Balears per a completar els estudis amb una interessant dimensió europea.



Juanjo afirma que en aquest temps ha elaborat diferents tipus d'arranjaments florals i ha duit a terme tasques de manteniment d'espais enjardinats del cementeri local. També ha pogut aprendre sobre la gestió de magatzem, les polítiques d'adquisició de material (tan de flor tallada com de plantes en cossiol) i la planificació de celebracions especials així com de cursos per a floristes.
Per a ell ha estat una experiència positiva i no dubte en recomanar als estudiants d'FP que no s'ho pensin molt i que demanin de participar del programa Erasmus + quan en tenguin la ocasió.




No hay comentarios:

Publicar un comentario