jueves, 14 de marzo de 2024

Viatge d'estudis a la FIMA

Els estudiants dels graus mitjà de Jardineria i Floristeria i superior de Vitivinicultura han tingut una oportunitat única d'aprendre i connectar amb el sector agrícola a la Feria Internacional de Maquinària Agrícola, celebrada del 14 al 16 de febrer a Saragossa. Aquest esdeveniment biennal és un punt de trobada crucial per a professionals i empreses. Durant tot un dia, l’alumnat ha pogut visitar les diferents parades de maquinària agrícola, així com també d’adobs i productes fitosanitaris i destaquen la quantitat de marques de maquinària que no coneixien, especialment les d’origen xinès.


L'alumnat també ha pogut fer una presa de contacte amb la ciutat, tot passejant pels punts de més interès, com la Basílica del Pilar i els carrers del centre, i la visita del darrer dia al Parque Grande José Antonio Labordeta. Aquest jardí emblemàtic, situat a prop del riu Ebre, ofereix una gran diversitat botànica i paisatgística. Consta de 27 hectàrees i destaca per contenir un jardí botànic, un jardí francès i una rosaleda, entre altres elements d’interès per al nostre alumnat.

A més de tenir l'oportunitat de conèixer les últimes tendències i innovacions tecnològiques en maquinària agrícola, el viatge va permetre “fer pinya” entre l’alumnat dels dos cicles, ja que per horaris no coincideixen però comparteixen interessos i, ara, també aquesta experiència enriquidora que complementa la seva formació acadèmica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario