Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Vitivinicultura han tengut l'oportunitat de visitar el celler Miquel Gelabert, ubicat a Manacor. Fundat l’any 1985, aquest celler ha anat evolucionant al llarg dels anys sense perdre de vista el seu objectiu: investigar, testar i millorar el cultiu de la vinya així com també els seus processos de vinificació, essent avui en dia una empresa familiar que no deixa de créixer i de sorprendre a aquells que tasten els seus vins.
De
la mà de Miquel Gelabert i de Maria
Miquel, es va aprofundir en com es duu a
terme el procés d’elaboració de vi escumós, entrant en detall en
cada una de les etapes que formen part de la seva vinificació. A més, els
alumnes varen poder observar la maquinària associada, varen
prendre consciència del paper que juguen
els llevats i les
lies dins botella durant el procés d’elaboració, varen poder
presenciar com es realitza un desgorjat manual i també varen poder tastar l’escumós blanc i rosat «Son
Moix».
Des de l’IES Felanitx es vol agrair a la família el temps dedicat als nostres alumnes!
No hay comentarios:
Publicar un comentario