viernes, 29 de octubre de 2021

Certificats de professionalitat a l'IES Felanitx!

L’IES Felanitx actualitza la seva oferta formativa incorporant als seus estudis quatre certificats de professionals, dos d'ells impartits pel Departament d'Agrària i Indústries Alimentàries:

Agricultura ecològica

Es tracta d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de 490h de formació distribuïdes en els següents mòduls formatius:

Mòdul formatiu

Hores

Maneig del sòl, operacions de cultiu i recol·lecció en explotacions ecològiques

180

Mecanització i instal·lacions agràries

120

Prevenció i maneig de la sanitat de l’agroecosistema

150

Pràctiques professionals no laborals

40

Clica aquí per ampliar la informació.

T'interessa aquesta formació? Idò fes la preinscripció telemàtica a partir d'avui i inscriu-te presencialment del 22/10 al 04/11 a l'IES Felanitx.
L'inici previst de la formació és el pròxim 15 de novembre, en horari vespertí.

Tens algun dubte? Vols saber-ne més? Contacta amb el professor de referència:
Fernando Lázaro: flazaro@iesfelanitx.cat



Elaboració de vins i licors

Es tracta d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de 600h de formació distribuïdes en els següents mòduls formatius:

Mòdul formatiu

Hores

Matèries primeres i instal·lacions de celler

110

Operacions de vinificació

170

Vinificacions especials

90

Destil·leria-licoreria

90

Envasat i condicionament de begudes

60

Pràctiques professionals no laborals

80

Clica aquí per ampliar la informació!

T'interessa aquesta formació? Idò fes la preinscripció telemàtica a partir d'avui i inscriu-te presencialment del 26/10 al 07/11 a l'IES Felanitx.

L'inici previst de la formació és el pròxim 15 de novembre, en horari vespertí.

Tens algun dubte? Vols saber-ne més? Contacta amb la professora de referència:
Bàrbara Aloy: bmaloy@iesfelanitx.cat


Què és un certificat de professionalitat? Quins nivells existeixen? Quins requisits s’han de complir? Tot això i molt més ho pots consultar a la plana web del SOIB


No hay comentarios:

Publicar un comentario