viernes, 31 de marzo de 2023

De Finlàndia a Mallorca: Livia visita l'IES Felanitx

Aquesta setmana hem acollit la visita d'un grup de professores de Livia, un centre d'FP agrària a Turku (Finlàndia), gràcies al projecte educatiu de mobilitats Erasmus+ en el qual participem.


La visita de les professores de Livia, aquesta ha estat una bona oportunitat de comparar les tasques del dia a dia, el tipus d’alumnat, les acreditacions professionals, les activitats de l'aula d'emprenedoria i la formació permanent del professorat. A més, han tingut l'oportunitat de visitar diverses empreses col·laboradores amb la formació dual dels nostres alumnes i també de conèixer llocs d'interès de la comarca. També han conegut els altres centres de Mallorca on s’imparteixen els cicles formatius de la Família professional agrària (CIFP Joan Taix i IES Josep Sureda i Blanes).


Per als alumnes, els projectes Erasmus+ ofereixen l'oportunitat de realitzar estades a l'estranger per completar les seves pràctiques i, per tant, de conèixer altres realitats professionals i culturals. Per això, ben aviat, dos dels nostres alumnes podran completar les seves pràctiques a Finlàndia. 


Ja fa uns quants anys que Livia i l’IES Felanitx participen plegats d’aquest tipus de projectes, en què s'han realitzat mobilitats tant de professors com d'alumnes. Mantenir les col·laboracions professionals i culturals amb Livia ens ajuda a enriquir la qualitat de la formació. Gràcies!


Se on ollut erittäin rikastuttava kokemus. Kiitos!

1 comentario:

  1. Esta.exoeriencia de intercambio.y.aprendizaje seguro ha sido altamente positiva.

    ResponderEliminar