sábado, 30 de octubre de 2021

Elaboració de vins i licors (Certificat de professionalitat)

L'IES Felanitx incorpora a la seva oferta formativa el certificat de professionalitat (CP) Elaboració de vins i licors (INAH0109). Es tracta d'una formació pròpia de la família professional d'Indústries alimentàries, centrada en realitzar operacions d'elaboració, criança i envasat de vins, aiguardents, licors i altres productes derivats, tot atenent a les condicions establertes als manuals de procediment i qualitat. A més, es contempla en maneig i manteniment de maquinària i equipament propi del sector.

Es tracta d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de 600h de formació distribuïdes en els següents mòduls formatius:

Mòdul formatiu

Hores

Matèries primeres i instal·lacions de celler

110

Operacions de vinificació

170

Vinificacions especials

90

Destil·leria-licoreria

90

Envasat i condicionament de begudes

60

Pràctiques professionals no laborals

80

Clica aquí per ampliar la informació!

D'acord amb això, cinc mòduls formatius impliquen formació teoricopràctica a l'IES Felanitx (520 hores) i el darrer mòdul es basa en la realització de 80 hores de pràctiques en una empresa del sector.

Els requisits per poder accedir a aquesta formació són:

  • Disposar del títol d'ESO.
  • Tenir superat el curs de 2n de BUP.
  • Estar en possessió d'un CP de nivel 2.
  • Estar en possessió d’un CP de nivel 1 de la mateixa família i àrea professional.
  • Estar en possessió del títol de Tècnic auxiliar (Formació professional de primer grau, FPI).
  • Complir amb els requisits acadèmics d'accés als cicles formatius de grau mitjà.


    Vull cursar aquesta formació... què he de fer?

    1) Preinscripció telemàtica a la plana web del SOIB:


                                

                                

    2) Inscripció presencial a l'IES Felanitx del 26/11 al 07/11. La professora de referència et proporcionarà el full d'inscripció i t'informarà de tot allò que has de saber, a més de resoldre possibles dubtes que puguis tenir. Et pots posar amb ella en qualsevol moment per fer consultes: Bàrbara Aloy (bmaloy@iesfelanitx.cat)

    3) L'inici previst de la formació és el pròxim 15 de novembre, en horari vespertí.





    No hay comentarios:

    Publicar un comentario