martes, 19 de octubre de 2021

VII Fòrum «Alianza para la FP DUAL»

L’IES Felanitx ha assistit a la primera jornada del VII Fòrum «Alianza para la FP DUAL» que es celebra del 19 al 22 d’aquest mes. Es tracta d’una edició coorganitzada per la Fundació Bertelsmann i la Cambra de Comerç d’Espanya i cofinançat pel Fons Social Europeu on, durant quatre dies reuneix autoritats polítiques, organismes i agents socials nacionals i internacionals que analitzen el present i el futur de la FP DUAL. A més, l’esdeveniment permet donar a conèixer testimonis d’alumnes que han cursat aquesta modalitat d’estudis.

La primera jornada s’ha centrat en la nova Llei de Formació Professional, posant èmfasi en la modalitat educativa DUAL. Des dels inicis dels estudis de Vitivinicultura a l’IES Felanitx, s’ha ofert aquesta modalitat educativa la qual té com a principal objectiu que els alumnes puguin estudiar i treballar alhora. D’acord amb això, es fa imprescindible la corresponsabilitat educativa entre empresa i centre educatiu i es fa necessari que el nostre alumnat aprengui a aprendre durant el seu camí escolar per tenir èxit en el seu futur professional.

A més a més, durant el matí d’avui s’ha pogut escoltar la intervenció d’Antoni Baos, Director General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors. Baos ha exposat el model d’FP DUAL a les Illes Balears, la seva evolució des del curs 2012-2013 fins a l’actual i quina és la ruta marcada posant l’ull al futur d’aquesta modalitat d’estudis.


Si estàs interessat en els estudis d'FP DUAL encara ets a temps a assistir virtualment a la resta de jornades del fòrum. A la plana web de l'esdeveniment trobaràs més informació.





No hay comentarios:

Publicar un comentario