martes, 26 de noviembre de 2019

La vinya canvia al llarg de l'any... com ho han treballat els alumnes de 3r d'ESO?

La recta final del primer trimestre del projecte "De la Terra a la copa: feim vi!" ja ha començat. Durant aquest trimestre, la major part del treball s'ha centrat en conèixer la vinya: verema, característiques organolèptiques del fruit, productes derivats de la vinya, morfologia, cicle vegetatiu, cultiu, malalties i principals varietats, tant autòctones com foranes.

En relació al cicle vegetatiu, els alumnes de 3r d'ESO han pogut mostrar a la resta del centre la tasca realitzada basada en una recerca d'informació comparativa i cooperativa així com també la creació de diferents murals per exposar la informació treballada.



Cada un dels grups de treball ha fet feina amb distints moments del cicle vegetatiu de la vinya i aplicant diferents tècniques manipulatives han plasmat informació tècnica d'una manera original, on embrutar-se les mans era una condició imprescindible!

Equip groc

Equip verd

Equip vermell

Equip blau
Els murals resultants de l'activitat es troben exposats al hall del centre essent un punt d'aturada obligatòria per aquells més curiosos.



No hay comentarios:

Publicar un comentario