martes, 16 de abril de 2019

Jornada de Portes Obertes IES Felanitx

Els passats 11 i 12 d'abril l'IES Felanitx va obrir les seves portes a alumnes, mares, pares, docents i a totes aquelles persones interessades en conèixer l'oferta formativa del centre així com també les seves instal·lacions.


Durant la jornada de dijous i divendres dematí, el centre va rebre la visita dels IES de la comarca de Llevant els quals varen tenir a la seva disposició diversos estands on es mostrava l'oferta d'FP que s'imparteix a la comarca, informació sobre batxillerat, orientació acadèmica i informació sobre programes de mobilitat Erasmus.

El conjunt d'estands que conformaren la mostra no sols comptà amb la representació del centre amfitrió, sinó també amb la participació de la Cooperativa d'ensenyament Es Lledoner,  l'IES Santanyí, IES Mossèn Alcover i IES Manacor. 

Els alumnes visitants varen tenir al seu abast una gran varietat d'activitats que els varen permetre poder conèixer de primera mà l'activitat pròpia de cada família professional: des de l'elaboració d'un còctel tricolor fins a conèixer si un vi pot estar malalt, passant pel poliment d'un far, la confecció d'un ram de trau o la realització d'una RCP, entre altres.








A més a més, tingueren a la seva disposició el Coordinador Erasmus de l'IES Felanitx, Joan Rosselló, el qual els va poder assessorar i informar sobre les diferents possibilitats de dur a terme una experiència en centres de treball a l'estranger.



La jornada del dijous horabaixa es reservà per a la rebuda de pares, mares i empresaris interessats en conèixer l'IES Felanitx així com també els espais especials dels qual disposa el centre com l'aula de música, l'aula de plàstica, els gimnasos, aula de projectes, aula d'administració i finances, taller agrari, hivernacles, taller d'electricitat i laboratori de vitivinicultura.

Posterior a la visita guiada per les instal·lacions del centre, es dugué a terme una ponència a càrrec de Jaume Brunet, psicòleg especialitzat en adolescència, sobre L'acompanyament acadèmic de l'adolescent.

Seguidament, es celebrà la segona sessió del cicle de col·loquis que du per títol Passat, present i futur de la vinya i el vi a Mallorca, amb la participació d'Andreu Oliver Oliver i n'Andreu Oliver Tril, del celler Can Majoral d'Algaida.




I per acabar la jornada, tots els assistents compartiren opinions i experiències prenent un bocí de coca, aprofitant per avaluar la jornada i els actes d'aquest tipus per apropar la tasca educativa als pares i mares.




Des del centre, es vol agrair la participació de totes aquelles persones que d'una manera o una altra varen fer què les jornades fossin d'allò més profitoses i esperam les vostres opinions i comentaris...

Vares assistir a les jornades de portes obertes? 

Quina opinió tens d'aquest tipus d'actes?

No hay comentarios:

Publicar un comentario