jueves, 28 de marzo de 2019

Mostra comarcal de Formació professional, 11 i 12 d'abril








Una vegada més celebraran unes jornades de portes obertes a l'IES Felanitx amb una Mostra comarcal d'FP per donar a conèixer els centres del nostre entorn i la formació professional que ofereixen. Serà els propers 11 i 12 d'abril.

SIAU BENVINGUTS!

A continuació teniu el programa. Estau atents a les activitats que requereixen inscripció prèvia.

DIA 11 D’ABRIL

  • De 9:00 a 13:30.

Visita dels IES de la comarca de Llevant.

Els visitants podran visitar els estands de l’oferta d’FP que s’imparteix a la comarca.

Els visitants també comptaran amb un punt d’informació sobre batxillerat, i també sobre altres aspectes importants de l’etapa postobligatòria (orientació acadèmica, Erasmus plus, etc.)

  • De 17:00 a 19:30

La mostra romandrà oberta per a pares, mares, escoles d’adults i tothom que desitgi visitar-la.

  • De 18:00 a 19:30

Els pares i mares dels actuals o futurs estudiants d’ESO o Batxillerat podran fer una visita guiada per les instal·lacions del centre.

  • De 19:30 a 20:30

Conjunt de ponències per a professionals i mares/pares:

  • Màrqueting digital per a la petita i mitjana empresa (Isaac Serra. Director de ClickenNet).
  • L’acompanyament acadèmic de l’adolescent. Estratègies per a famílies i com afrontar els resultats acadèmics (Jaume Brunet. Psicòleg especialitzat en adolescència).

Per tal d’organitzar les ponències us agrairem que confirmeu la vostra assistència mitjançant un correu electrònic a l’adreça iesfelanitx@iesfelanitx.cat, on indiqueu la ponència a què voleu assistir.

  • A les 20:30

2a jornada del cicle Passat, present i futur de la vinya i el vi a Mallorca amb la presència de Cellers Ca’n Majoral, professorat i alumnat del cicle de GS de Vitivinicultura. Coneixerem la seva història, tastarem alguns dels seus vins i menjarem un poc de coca (inscripcions a videmallorca@gmail.com amb l’assumpte: col·loqui IES Felanitx).


DIA 12 D’ABRIL

  • De 9:00 a 13:30.

Visita dels IES de la comarca de Llevant.

Els visitants podran visitar els estands de l’oferta d’FP que s’imparteix a la comarca. Els visitants també comptaran amb un punt d’informació sobre batxillerat, i també sobre altres aspectes importants de l’etapa postobligatòria (orientació acadèmica, Erasmus plus, etc.).


Com t'agradaria participar en la Fira?
Vols conèixer algun aspecte específic de la FP?
Escriu-nos i visita'ns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario