martes, 26 de febrero de 2019

L'IES Porreres ens visita!

L'IES Felanitx ha estat avui l'amfitrió dels alumnes del poble de veïnat, l'IES Porreres. Els alumnes han anat fent un recorregut pel centre i a mesura que feien camí han tengut la oportunitat de descobrir diverses activitats relacionades amb cada un dels estudis que s'oferten a l'IES Felanitx.

El departament d'agrària ha organitzat una activitat amb els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de jardineria i floristeria així com també amb els alumnes de formació professional bàsica d'agrojardineria i composicions florals. L'activitat s'ha centrat en confeccionar una petita composició amb cactàcies on els alumnes de la casa han estat els guies dels alumnes porrerencs.


A mesura que s'ha anat desenvolupant l'activitat, els alumnes no sols han tengut temps de xerrar de materials de floristeria, sinó que també han tengut la oportunitat d'intercanviar opinions respecte als estudis a un centre i un altre, s'han escoltat comentaris sobre el seu futur en acabar el cicle i inquietuds relacionades amb el món laboral, tot emmarcat en un bon ambient que de forma espontània ha sorgit entre alumnes que s'acabaven de conèixer. 




Al mateix temps que els alumnes de formació professional realitzaven l'activitat, el taller ha anat rebent a més alumnes, en aquest cas de 4t d'ESO. Aquests s'han interessat per l'activitat que estaven duent a terme, mostrant curiositat sobretot per l'arena de colors que estaven emprant els alumnes i també per la gran quantitat de maquinària agrícola que hi ha al centre.


En acabar el matí, cada alumne s'ha emportat la seva composició i ha estat obsequiat amb un punt de llibre amb marcadors de l'IES Felanitx.



No hay comentarios:

Publicar un comentario