martes, 19 de febrero de 2019

AGROFIB a l'IES Felanitx



Avui dematí els alumnes de la família agrària han rebut la visita dels membres d'Agrofib, una empresa de gestió agroforestal i jardineria.

De la mà de Miquel Barceló Albacar (Tècnic de grau superior de gestió i organització de recursos naturals i paisatgístics) i Sion Barceló Colom (Tècnic de grau mitjà d'aprofitament i conservació del medi natural), els alumnes han pogut conèixer l'experiència personal de cada un d'ells: el seu passat com alumnes i el seu present com emprenedors.



Durant la xerrada els alumnes han escoltat situacions en les què es veuen reflexats, han conegut el recorregut d'aquests dos joves empresaris fins arribar a on es troben actualment i a més a més han tengut la oportunitat de posar sobre la taula inquietuds relacionades amb el món laboral.
Com a conclusions, els alumnes han pres consciència de la importància de la formació en el sector agrari així com també de la falta de mà d'obra qualificada per abastir a les demandes actuals que hi ha a la nostra zona.

El col·loqui s'ha completat amb una mostra-taller d'endoteràpia vegetal, considerant el ventall de possibilitats que aquesta tècnica ofereix i a més, els alumnes han pogut veure una pràctica al centre.





Des del departament d'agrària de l'IES Felanitx es vol agraïr la participació de Sion i Miquel en la iniciativa d'apropar els tècnics professionals del món laboral al món formatiu i esperam poder repetir l'experiència en altres ocasions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario