viernes, 7 de abril de 2017

Alternatives a l'ús dels rams de trau


Un ram de trau o boutonnière es defineix a dia d'avui com un petit arranjament lluit típicament en esdeveniments importants als traus de les americanes, fracs, jaquetes, abrics... de les vestimentes -sobretot- masculines. Temps enrere, aquest complement diferenciava els membres més importants de l'esdeveniment de la resta de convidats, i es col·locaven de tal forma que l'arranjament travessava el trau.

Actualment, el tall i confecció ha variat una mica, fins al punt de que els traus no presenten la mateixa forma i fins i tot, en alguns casos presenten el tall cosit. Per aquest motiu, el disseny d'aquest tipus d'arranjament ha hagut de variar en certa manera, passant a incloure un agulla per a poder-ho enganxar a la roba.

Durant el mes passat els alumnes de segon curs de formació professional bàsica, dins el mòdul d'operacions auxiliars en l'elaboració de composicions amb flors i plantes, dugueren a terme la confecció d'aquests complements florals. 

     
 

Sabem que els rams de trau es dissenyen i s'elaboren tenint com a objectiu principal unes noces, però els nostres alumnes pensaren que no seria mala idea lluir aquests treballs en altres ocasions, i no sols pensant en models masculins. Així doncs, tenint en compte la forma d'elaborar aquestes petites composicions, us deixam algunes idees que varen sortir al grup...

         Poden actuar com un detall singular a una bossa de mà, als cabells o com a braçalet convertint-se en un complement únic:



         I ja què aquests petits arranjaments són tan especials, perquè no aprofitar-los també per a ocasions més col·loquials? Poden ser el complement perfecte per protegir-te del sol o per anar a fer una volta amb una senalla d'allò més personal:



     


 I tu, com lluiries un ram de trau?


No hay comentarios:

Publicar un comentario