viernes, 31 de marzo de 2017

Resutats de treball intermodular i cooperatiu

Un dels aspectes que caracteritza a la Família d'Agrària de l'IES Felanitx és la seva aposta pel treball intermodular i cooperatiu. Aquesta és una estratègia que permet l'obtenció de resultats on cada un dels nostres alumnes hi pot veure reflexada la seva feina. I un dels exemples és la tasca que presentam avui.



Sense intenció de marejar al lector, exposam en línies generals la participació dels diferents alumnes implicats en la tasca. A principi de curs el grup de primer curs de grau mitjà dugué a terme la producció de diverses espècies de planta crassa a partir d'esqueixos tant de tija com de fulla. D'altra banda, els alumnes de segon curs de grau superior s'encarregaren de planificar les seves tasques de condicionament i manteniment fins al moment del seu ús. Els alumnes de primer curs de formació bàsica foren els responsables de que les tasques encomanades pels alumnes de grau superior es duguessin a terme i finalment, tant els alumnes de segon curs de grau mitjà com els de segon curs de formació bàsica han pogut disposar del material vegetal pertinent per a dur a terme creacions on la principal protagonista fos una planta crassa de qualitat obtinguda gràcies al treball en equip dels alumnes de diferents nivells.




                                  

Produccions de planta crassa a l'hivernacle.




El treball realitzat per alumnes de segon curs de grau mitjà el vàreu conèixer a una de les entrades anteriors on vàreu poder conèixer els principals tips per a la creació d'un jardí vertical. Avui toca la presentació de la tasca realitzada pel alumnes de segon curs de formació professional bàsica.
 
Com sempre, partint d'una pluja d'idees en comú i la realització de croquis individuals, els alumnes han duit a terme unes composicions de planta crassa en capsa, on el material vegetal s'ha combinat amb fusta i canya, aportant un toc de color de forma suau a mode d'encoixinat. 


Croquis dibuixats pel alumnes de formació professional bàsica



Però la tasca realitzada no acaba aquí. Per què no exposar els treballs per a què la gent pugui gaudir d'ells? Una altra vegada més els alumnes de segon curs de Formació Professional Bàsica d'Agrojardineria i Composicions Florals han pogut col·laborar en la decoració d'un aparador comercial. De manera que aprofitant una composició realitzada a classe, oferiren el seus treballs i aquests ja llueixen darrera un vidre al centre de Felanitx.



Ara que els dies s'han estirat, sortiu a passejar i cercau les composicions! I perquè no, deixau un comentari sobre la feina feta.



Finalment, agrair a Major Tours Viatges la seva nova participació en aquesta iniciativa del Departament d'Agràries.


                                       


Què us semblen aquest tipus d'activitats on participen tots els nivells de la nostra família?

No hay comentarios:

Publicar un comentario