lunes, 23 de mayo de 2016

Destí: FIMA, Saragossa

Ara farà gairebé tres mesos que alumnes d'FP Bàsica i Grau mitjà varem partir cap a Saragossa per visitar la FIMA (Fira Internacional de Maquinària Agrícola).
 
Què és la FIMA? Es tracta de la fira de maquinària agrícola més gran d'Espanya que tengué lloc del 16 al 20 de febrer a Saragossa. En aquesta fira s'hi pot trobar qualsevol aparell relacionat amb l'activitat agrícola i ramadera a més d'oferir un punt de trobada per a gent implicada en el sector. Amb el pas dels anys, la seva celebració ha anat guanyant importància ja que la primera edició fou l'any 1941. Any rere any, ha anat creixent el nombre d'empreses expositores així com també el seu grau d'innovació referent al treball en el camp agrícola i ramader, fins al punt de que l'edició d'enguany ocupava 360 000 m2 repartits en 11 pavellons, fet que convertí el dia de la visita en una jornada ben esgotadora!

La sortida no sols es centrà al recinte ferial. També varem tenir la oportunitat de visitar el casc antic de la ciutat i gaudir de l'atmosfera del Parque de Juan Antonio Labordeta on varem estar treballant amb les diverses espècies vegetals que s'hi troben.

Per acabar, els alumnes volem agrair als professors acompanyants Víctor i Pere la seva paciència amb el grup i esperam poder tornar a repetir l'experiència en un futur. 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario