lunes, 16 de mayo de 2016

Descobrint S'Avall d'en March

El passat 22 d'abril els alumnes d'FP de Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural tenguérem l'oportunitat de visitar els jardins de s'Avall d'en March, situats entre la Colònia de Sant Jordi i Ses Salines.



És la finca més extensa de Mallorca, amb un total de 3760 ha, i amb una col·lecció de les més grans i diverses d'Europa de plantes Cactaceae. A més d'aquesta zona, també disposa d'espectaculars àrees enjardinades amb espècies vegetals d'arreu del món, formant un conjunt de colors i formes que conviden al passeig i relaxació dins un marc immillorable. La zones externes es complementen amb dos umbracles, un ocupat amb falgueres de diverses castes i l'altre vestit d'espècies d'interior de clima mediterrani.



Una altra instal·lació que es troba a la finca és un hivernacle amb diferents varietats de cactus en miniatura, els quals aprofiten posteriorment per renovar exemplars del jardí exterior.
A part de les àrees de jardí, també s'hi troben camps de cultiu, zones boscoses i de garriga a més d'una extensa fauna relacionada amb cada ambient.

Fou una visita agradable i aprofitosa, amb en Pere com a guia, al qual agraïm la seva tasca.


Pep Toni Gómez i Biel León, Alumnes de 2n de Paisatgisme i Medi Rural 

2 comentarios: