miércoles, 31 de mayo de 2023

DILLUNS 5, CINTES I VINS


La planta Chlorophytum comosum, coneguda com a “cintes”, és originària del sud d’Àfrica però molt populars tant en jardineria com en decoració d’interiors arreu del món.



Aquesta planta té propietats molt beneficioses, ja que es considera purificadora de l’aire: segons un estudi de la NASA, és especialment eficient en l’eliminació de monòxid de carboni i formaldehid que poden alliberar el vernís dels mobles, aerosols i cosmètics.




A més, és una de les plantes més agraïdes que podeu trobar. En el nostre clima les podem tenir tant a l’interior com a l’exterior (sempre que no tenguin moltes hores de sol directe) i, a més, tenen unes necessitats de reg força “flexibles”... 


Dilluns dia 5 de juny, al Hall, vos convidam a visitar-nos a la paradeta amb els cossiols que l’alumnat de primer de FPB d’Agrojardineria han preparat. Hi serem durant els dos patis. Si voleu posar un poc de color i alhora depurar l’aire de casa vostra, passeu! A més, durant el segon esplai, el professorat també hi podrà trobar el vi negre que enguany ha elaborat l’alumnat del Grau Superior de Vitivinicultura, Suquí.





No hay comentarios:

Publicar un comentario