jueves, 15 de abril de 2021

FCT 2021: pràctiques en empresa en temps de crisi.


Estrenen nova etapa els nostres alumnes què, just fa unes setmanes, van acabar les sessions teòriques i pràctiques presencials al nostre centre. Ara han començat la seva formació en centres de treball (FCT).


L’alumnat del Cicle formatiu de grau mitjà en Jardineria i Floristeria acompleixen les seves pràctiques en empreses de la comarca dedicades al viverisme, la jardineria i la floristeria. Els esperen uns mesos de plena activitat de cara a disposar tot el necessari per a la incerta temporada turística.


Durant el primer trimestre uns quants alumnes van realitzar la seva FCT en jardineria i floristeria amb èxit.




L’alumnat del Cicle formatiu de grau superior en Vitivinicultura practicarà les competències apreses a l’IES i d’altres noves en cellers i distribuïdores de vins. A més a més, compaginaran les pràctiques amb la redacció dels seus projectes en la indústria vitivinícola.





Hem de fer menció de la bona acollida dels empresaris de la comarca per acollir el nostre alumnat en aquests temps de crisi i apostar per la Formació professional:
5 caixes i mitja, Armero i Adrover Vinicultors, Asubuhi Sa Vall, Binigrau Celler, Bodegas Bordoy, Floristeria Avinguda, Floristeria de Petra Marga, Galmés i Ribot, Jardiners de s’Horta, JLL Tisey, Planters Ca na Justa, Plantyserv Manacor, SalMa Flors, Vins Miquel Gelabert i Viveros Mora.

 

Gràcies i molta sort a tots!


No hay comentarios:

Publicar un comentario