lunes, 4 de mayo de 2020

20 de maig a la Jornada de PORTES OBERTES virtuals



Jornada de portes obertes virtuals
Vols conèixer la Formació Professional de l'IES Felanitx?

A causa del tancament dels centres escolars, no es podrà celebrar la Fira de Formació professional ni la Jornada de portes obertes tal com teníem previst.
A canvi, hem volgut continuar el nostre servei a la comunitat educativa i col·laboradors informant sobre l'oferta educativa del proper curs amb una jornada de Portes Obertes Virtuas. Comptarem amb la participació de professors, alumnes i orientadors. Parlarem dels cicles formatius de la FP Agrària, FP d'Indústries alimentàries, FP d'Adminsitració i gestió i FP D'electricitat i electrònica.

Per això, vos convidam a participar-hi el proper dimecres, 20 de maig per a conèixer de primera mà els nostres estudis i com treballam per a preparar professionals competents. Ens podrem trobar per videoconferència mitjançant l'enllaç que es facilitarà a cada persona que s'hi inscrigui. També disposarem d'un accés obert d'última hora en les nostres xarxes socials. Hem organitzat diferents reunions mitjançant l'aplicació gratuïta Meet. S'hi pot accedir sense necessitat d'instal·lar cap programari específic i és suficient clicar a la icona de la reunió que sigui del teu interès (usant voluntàriament la webcam i el micròfon per a millorar-ne l'experiència).


Si ja teniu qualque curiositat ho dubte ja ens la pots enviar amb aquest formulari de la nostra web.

Podreu assistir a la jornada de portes obertes virtuals, sense cap compromís, en el torn de matí a les 11 hores o en el d'horabaixa a les 19 hores. Agrairem que ho comentis a qui trobes que li pugui interessar.

Ens veurem aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario