lunes, 5 de noviembre de 2018

Presentació

Després d'haver començat el curs és hora de presentar als membres de la família Agrària i a més, enguany també tenim el privilegi de poder presentar una família professional, la d'Indústries alimentàries.

Aquest curs, els alumnes matriculats de Formació Professional Bàsica d'Agrojardineria i Composicions Florals  sumen un total de 14 alumnes, repartits entre primer i segon curs. Enguany, els alumnes de segon finalitzaran el curs duent a terme una formació en centres de treball (FCT), on prendran contacte amb empreses del sector i posaran en pràctica els coneixements i habilitats adquirides al llarg del cicle.
Alumnes de Formació Professional Bàsica en Agrojardineria i Composicions Florals


Pel que fa als alumnes de Formació Professional de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria, hi ha un total de 14 matriculats. El grup de primer el formen  6 alumnes procedents de Manacor, Porreres, Vilafranca i Sant Joan. Quant al grup de segon curs, els 8 alumnes matriculats tenen diferents reptes per aquest curs. Dos d'ells han de dur a terme la formació en centres de treball, mentre que la resta, ha d'acabar de cursar al centre els darrers mòduls del cicle per posteriorment iniciar la seva formació en empresa.
Alumnes de Primer curs de Grau Mitjà en Jardineria i Floristeria
 
Alumnes de Segon curs de Grau Mitjà en Jardineria i Floristeria

Al cicle de Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural, enguany acabaran la seva formació els quatre alumnes que cursen el darrer curs d'aquesta modalitat. Amb la realització de la seva formació als centres de treball i amb la presentació del projecte final del cicle conclouran una formació temporalitzada en tres anys ja que tots ells han compaginat horari laboral amb horari lectiu.

La nova família professional que aquest curs és de nova implantació a l'IES Felanitx és la d'Indústries Alimentàries. Dins aquesta, el centre ofereix el Cicle Formatiu de Grau Superior en Vitivinicultura, en modalitat dual i amb una duració de dos cursos. Els alumnes han iniciat un període d'assistència al centre que continuarà fins a l'Abril i posteriorment, iniciaran un contracte de formació en empresa amb una durada de 15 mesos. Durant aquest període, els alumnes compaginaran l'assistència a classe durant dos dies a la setmana i tres al lloc de treball. Aquest curs, ha començat amb un total de sis alumnes provinents de Felanitx, Manacor, Sant Joan i Palma.

I de quina manera el departament va donar la benvinguda a cada un dels alumnes? Amb una berenar d'acollida on els nous alumnes començaren a conèixer als que ja hi eren el curs anterior, els antics companys es retrobaren després de l'estiu i els professors animaren a tots ells a iniciar el curs amb molta il·lusió.
                                    Alumnes de Formació Professional de Grau Superior en Paisatgisme i Medi Rural juntament amb els de Vitivinicultura
Per acabar, sols queda presentar als guies d'aquest alumnes en el seu procés d'aprenentatge, els professors. Un equip que està fent feina per a innovar dia rere dia i que els seus alumnes treguin el màxim profit dels coneixements que es treballen per a poder-se incorporar posteriorment al món laboral. Enguany el departament consta d'algunes cares noves que des del departament volem donar la benvinguda!

Professorat del Departament d'Agrària:  Eulogi Aleixandre, Cosme Prohens, Joan Rosselló, Ana Ramal, Víctor Heitzmann, Cristina Ferragut, Antònia Solomando, Catalina Pasqual.



No hay comentarios:

Publicar un comentario