lunes, 28 de mayo de 2018

Keep calm, drink & relax. Els resultats.

El passat 24 d'abril els alumnes de 1r del Cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i Floristeria varen dur a terme una activitat en motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi

Explicam aquí els resultats de l'enquesta que es va passar entre els participants.

Es compatibilitzà la participació d'un total de 70 persones, amb edats compreses entre 16 i 26 anys (Gràfic 1).
Gràfic 1: Anàlisi de les edats dels alumnes participants.

Després de fer la corresponent explotació de les enquestes, els resultats obtinguts en relació als hàbits de consum mostren que el 50% dels alumnes participants beuen de forma habitual begudes relaxants així com també begudes estimulants. En relació al nivell d'estrès relacionat amb el consum de begudes anteriorment comentat, la majoria dels participants afirmen estar moderadament estressats, sobretot cap a final de curs i en nivells corresponents a primer i segon de batxiller.
  
Els participants consideren que les begudes relaxants els afecten positivament, tranquil·litzant-los, els ajuden en la concentració i un petit percentatge considera que no els hi causa cap tipus d'efecte. Opinen que les begudes estimulants els activen per atendre les classes, per a estudiar i per a concentrar-se, també que augmenten la seva energia i un grup reduït considera que els afecta negativament.

En relació a l'experiència Keep calm, drink & relax, al 76% dels participants els hi ha agradat la infusió i a més, els ha relaxat.

Gràfic 2: Anàlisi de satisfacció en relació a la infusió presa pels participants. T'ha agradat l'experiència i la infusió presa?
Els resultats de l'explotació de l'enquesta es troben disponibles, de manera que els podeu consultar per a saber-ne més: resultats complets.

 
L'avaluació general de l'esdeveniment per part dels alumnes de Jardineria i Floristeria es molt positiva, ja que han treballat des l'adequació d'un espai exterior, fins a l'explotació d'un qüestionari, passant pel tracte amb usuaris a mode de clients. I tot això fent ús d'una metodologia de treball cooperatiu, on ells han estat els vertaders protagonistes dels continguts treballats tenint com a guies i orientadors als docents.

Tot això emmarcat en una temàtica que presenta com a eix principal les plantes aromàtiques i la salut al treball (o en aquest cas, centre escolar). Els alumnes destaquen l'èxit de participació i la demanda de repetició de l'activitat en un futur. D'altra banda, també reconeixen que es poden dur a terme millores, com l'ampliació de l'espai, incorporar música relaxant de fons, i també una millor organització en la preparació de les infusions.

I tu, com combats l'estrès?

No hay comentarios:

Publicar un comentario