viernes, 13 de abril de 2018

Keep calm, drink and relax. Els preliminars.

Trobareu la versió en anglès en el post posterior.

Realment trobeu que val la pena viure estressats?

Encara que per molts de nosaltres la resposta és “no, no val la pena”, tots sabem que no és tan senzill posar-ho en pràctica. En un món que sembla voltar de cada vegada més aviat, on sovint se'ns exigeix o ens autoexigim ser més i més competents i competitius en tot allò que feim o al que ens dedicam (estudis, món laboral, responsabilitats domèstiques i familiars, relacions i compromisos socials), és molt difícil evitar que l'estrès ens acompanyi en la nostra rutina diària i que els seus efectes repercuteixin negativament en les nostres vides.

Tot i així, sembla que per sort la nostra societat està agafant consciència de la importància de cercar camins i trobar remeis per fer front a aquesta pandèmia tan estesa dins del món occidental. Tant la pràctica d'un esport o activitat física com de diverses tècniques de meditació i relaxació, moltes d'elles de tradició oriental, poden contribuir molt positivament a trobar el benestar i restablir l'equilibri que cada un de nosaltres considera que necessita, sigui a nivell físic, mental, emocional o espiritual.

Per altra banda, no podem ignorar que un dels majors reptes que sovint es presenta a l'hora de compatibilitzar tantes facetes de la nostra vida és l'administració del temps. “El temps passa”, com deim sovint, però nosaltres passam amb ell. No en som simples espectadors externs. I la manera com el vivim, l'actitud amb la que omplim cada instant de la nostra existència, independentment del que ens toqui fer, ens ajuda a percebre'l com un ocell inquiet esbategant les ales per fugir de les nostres mans o com un aliat amb el que podem compartir la intensitat del moment que estam vivint.

Des del nostre centre pensam aportar el nostre granet d'arena convidant-vos a viure uns d'aquests moments en que ens “reconciliam” amb el temps, ens feim conscients de la seva presència i el vivim amb plenitud. El grup de professorat que ha participat en la formació “Optimització del treball per projectes en al Formació professional” i els seus alumnes vos vol oferir una experiència diferent, que permeti allunyar-vos de l'estrès i desconnectar de l'activitat diària durant una estona per gaudir d'un entorn agradable i acollidor assaborint unes infusions relaxants que contribuiran al vostre benestar. També tindreu l'oportunitat d'aprendre les seves propietats i els seus efectes beneficiosos gràcies a l'acompanyament i els coneixements que us transmetran un grup d'alumnes de Jardineria i Floristeria.

Animau-vos a participar en l'activitat
Keep calm, drink and relax !
Vos esperam a la placeta de l'institut el dimarts, 24 d'abril, dia de la celebració de Sant Jordi i del llibre al nostre centre. 
Com ho fas tu per relaxar-te i concentrar-te en les tasques que
has de fer?

No hay comentarios:

Publicar un comentario