lunes, 6 de febrero de 2017

San Valentí a l'IES Felanitx

La setmana passada començàrem a treballar en la campanya més tendra de l'any i és que no es pot esperar a dia 14 de febrer per dir a algú que l'estimam amb una flor.

Amb la campanya de màrqueting en marxa, el passat dijous els mateixos alumnes dugueren a terme una mostra dels productes que oferiran el dia de la venda. D'aquesta manera, tant alumnes com professorat i personal no docent del centre va poder fer les seves comandes, assegurant-se així que el dia de la venda (el proper divendres dia 10) no es quedaran sense flor per regalar als seus bunyolets.
 
Tasques de preparació i condicionament de material vegetal a l'aula-taller de floristeria.

Productes per a la venda: bouquet de quatre roses i rosa individual.

És cert que la campanya de Sant Valentí ha estat aprofitada per a obtenir un rendiment comercial extra durant el més de febrer a l'àrea florista, no obstant això el dia dels enamorats no sempre es troba associat amb la rosa vermella. A Anglaterra tenen per costum que els nins petits cantin cançons a canvi de dolços i també es propi de la zona l'elaboració de petits panellets que contenguin panses o prunes. A Dinamarca també es regalen flors, però no roses vermelles, sinó flors blanques premsades. Als EEUU són molt típiques les targetes de felicitació i es podrien afegir i afegir costums pròpies de cada regió.

Finalment, aquesta activitat s'ha enriquit amb la incorporació d'alguns lemes de creació pròpia i altres adoptats de la campanya Desmuntant Sant Valentí :

1 Celebra la teva relació afectiva SI és igualitària.
2. L'amor creix quan es comparteix
3. Sense autoestima no hi ha relacions sanes: Tu sola, ets la pera!
4. Controlar no és estimar: Que els petons no et tapin la boca.
5. Per unes relacions sense dependència: No és la teva mitja taronja, és el teu expremedor (si estàs en una relació tòxica).
6. L'amor no val la pena: que valgui l'alegria!

I tu, 

com celebres aquest dia?

coneixes costums d'altres indrets? 

consideres adient aquesta celebració? 

No hay comentarios:

Publicar un comentario