lunes, 30 de enero de 2017

Visita al viver forestal de Menut

El passat dimarts 24 de gener els nostres alumnes de primer de grau mitjà i primer i segon de formació professional bàsica varen poder conèixer les instal·lacions del viver forestal de Menut, situat a Escorca.
La tasca d'aquest viver és conservar i fomentar l'ús de plantes autòctones de les nostres illes afavorint una jardineria sostenible. Produeixen planta per vendre i dediquen molt d'esforços a emmagatzemar i conservar les llavors de les plantes pròpies de la nostra comunitat. Per dur a terme la seva tasca conservadora tenen un banc de germoplasma en el que seleccionen les llavors de major qualitat dels diferents fruits que els arriben de diferents indrets de les Illes. Allà fan ús d'uns codis de traçabilitat per tal de classificar i ordenar les llavors de la millor manera possible i poder donar una millor qualitat al servei que ofereixen.
Altres instal·lacions que varem poder veure foren el capçal de reg, la zona de sembra, l'hivernacle de germinació de llavors i la zona de creixement i tot de primera mà. Varem quedar encantats dels tècnics que ens varen rebre
Gràcies Toni i Matilde per la vostra tasca!

Alumnes d'agràries escoltant al tècnic de Menut

No hay comentarios:

Publicar un comentario