lunes, 22 de febrero de 2016

Sortida Didàctica al Viver Rosaflor

El passat 15 de Febrer els alumnes de FP de Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural visitarem Rosaflor,   un viver de flor tallada localitzat a Llucmajor. Allà ens va rebre en Roman, propietari i encarregat de les instal·lacions el qual ens explicà en què consistia la seva tasca i el funcionament del viver. 

Durant la visita poguérem veure diversos sistemes d'aprofitament de recursos: com aprofitar la presència d'un ramal d'aigua termal com a sistema calefactor, com recollir l'aigua de pluja gràcies a la forma dels hivernacles, com difuminar l'arribada d'un excés de llum solar amb vidres emblanquinats, com optimitzar l'espai amb sistemes de taules corredisses, com assabentar-se de l'arribada de plagues amb l'ajuda de trampes cromotròpiques, com protegir els cultius exteriors de les gelades gràcies a sistemes de reg per aspersió... i l'element que més ens cridà l'atenció, com controlar el teu viver des de un dispositiu mòbil gràcies a un sistema de domòtica generalitzat.

Va ser una visita molt profitosa per a tot el grup ja que varem demanar totes les inquietuds que teníem sobre les diferents temàtiques relacionades, estudiades a les aules i vistes in situ, per això volem agrair a Roman la seva paciència i donar-li les gràcies per la visita.

Alumnes de Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural

No hay comentarios:

Publicar un comentario