miércoles, 28 de febrero de 2024

BWW, una referència pels amants del vi.

La Barcelona Wine Week és un esdeveniment de caire enològic que es duu a terme de forma anual al recinte de Montjuïc, en ell hi participen més de 850 cellers de més de 70 denominacions d’origen i altres segells de qualitat de tot el territori nacional. Enguany la data es va fixar del 5 al 7 de febrer i va rebre uns 21.000 visitants.


Cartell de la Barcelona Wine Week 2024



Alguns dels alumnes i professors del CFGS en Vitivinicultura van visitar aquesta famosa fira referent en l’àmbit de l’enologia.

La grandària del recinte va impactar a tot l'alumnat que lliurement es va moure per les instal·lacions explorant totes les possibilitats que oferia la fira.

Mapa de la distribució dels expositors de la fira

L'alumnat va visitar diferents expositors i participà als tasts que els oferien els bodeguers presents. A més dels expositors també hi havia altres activitats com l'aniversari de Freixenet o xerrades de temàtica variada que organitzava la pròpia fira.
Tancant les seves portes amb rècord d’assistència, la Barcelona Wine Week va comptar amb una alta representació de bodegues balears tals com AVA VI, Santa Catarina, Mesquida Mora, Dalt Turó i Ànima Negra entre moltes altres.

En resum, aquesta fira concentra milers de professionals, estudiants i interessats del mon del vi i constitueix l’espai de referència més conegut a nivell no només nacional sinó internacional.


Alguns dels nostres alumnes amb el president de la DO Pla i Llevant



No hay comentarios:

Publicar un comentario