miércoles, 24 de enero de 2024

Guaita!

 


Guaita!, és el nom que hem triat per aquesta primera instal·lació floral de l'any; l'han creada els alumnes de floristeria. Aquesta instal·lació és un conjunt d'arranjaments que harmonitzen la fresor de les flors de temporada, com ara tulipes, narcisos, ranuncles i llet de gallina (ornitògal), amb l'elegància de les flors seques reutilitzades. S'ha practicat la tècnica de garden style, que intenta mesclar els materials vegetals diversos sense recórrer a l'esponja artificial (mossi). Amb aquesta tècnica, s'aconsegueix un aspecte molt orgànic, campestre i romàntic. Hem triat una selecció de bulbs perquè són un tipus de flor curiosa que sol agradar molt. 




El nom de Guaita! no és cassulaitat: segons el DCVB, "guaitar o aguaitar" vol dir treure el cap per una obertura o per damunt qualque cosa; vigilar, esperant d'amagat i amb cautela l'ocasió de sorprendre o agafar algú i estar a la vetla, amb curiositat o amb interès.
 


Li diem Guaita! perquè és una invitació a estar atents a les primeres flors que ens anuncien la primavera. En els rams, les noves flors guaiten entre les branques seques per veure'ns i saludar-nos. El pas de les estacions mereix ser celebrat; sobretot quan ens oblidem dels senyals que ens connecten amb el ritme més natural de la vida.
Agraïm la col·laboració de:
  • 🌷Biblioteca Nadal Batle
  • 🌹Secretaria de l'IES Felanitx
  • 🌸Ana Ferrer (Llengües i cultura clàssiques).
  • ✨Alumnes del Certificat professional d'Auxiliar de floristeria.

#guaita #💐 #♻️ #fp #fpagraria #floristeria #jardinera #cfgm #iesfelanitx #herbes #malesherbes #bulbs #primavera #countrystyle #installaciófloral #alumnes #iesfelanitx #environmentalfriendly


Com de molt t'agraden els bulbs? Ens encantaria saber les teves preferències entre les flors de bulbs. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario