jueves, 3 de diciembre de 2020

Agrària i Indústries alimentàries: treball per projectes al centre!

Aquest curs 2020/2021 el departament d’Agrària i Indústries alimentàries de l’IES Felanitx participa de nou en el treball per projectes implantat al centre. En concret, a 2n d’ESO amb el projecte Alimentació i consum responsable i a 3r d’ESO amb el projecte De la terra a la copa: feim vi!


Avui és el torn de presentar una tasca en la que ha estat treballant l’alumnat de 3r ESO. Alhora de fer vi es necessita partir de... raïm. I aquest d’on ve? De la vinya! I aquesta, la vinya, ha estat la protagonista de les tasques desenvolupades aquests primers mesos de curs.



Els alumnes han pogut conèixer com es classifica aquest vegetal, les pautes bàsiques per al seu cultiu i manteniment, els diferents tipus de vinyets que es diferencien i han acabat el trimestre estudiant com aquesta espècie vegetal varia al llarg de l’any.
Així, cada alumne ha plasmat a un mural individual les peculiaritats que sofreix la vinya durant les diferents estacions, elaborant un puzle amb peces intercanviables, exposant la informació més rellevant i manipulant diferents materials i elements. 

Què vos sembla el resultat?


       


No hay comentarios:

Publicar un comentario