jueves, 22 de octubre de 2020

Condicionament d'infrastructures a l'Institut (I)

Després d’una llarga temporada en desús a causa del confinament per motius sanitaris i de les vacances d’estiu després; les instal·lacions agràries del centre havien acusat el pas del temps d'inactivitat un poc més llarg de l’habitual.

Com a conseqüència d’això, l’estat que presentaven era especialment salvatge. Les “males herbes” han crescut més que mai i retornar aquests espais el seu aspecte habitual ha estat una tasca especialment laboriosa. 



Els aguerrits alumnes de 2n de Formació professional bàsica al mòdul de "Reg, adobament i tractament de cultius", impacients per posar en marxa el projecte proposat per a aquest curs, s’han esforçat a fons per a fer possible que l’hivernacle tipus túnel pugui tornar a ser operatiu.



Després d’unes sessions titàniques, plenes d’esforç i suor (per sort no hi ha hagut sang ni llàgrimes ja que aquests alumnes saben bé com protegir-se i empren els EPIs amb una mestrança sorprenent)  han aconseguit imposar-se a la brutal naturalització soferta per la preuada infraestructura i fer realitat la primera part del projecte: desbrossar i retirar tota la vegetació espontània que hi havia sorgit. 


Les passes següents a realitzar per tal de tenir enllestida la fase de preparació del terreny  consistiran en passar la motoaixada per a desfer les rabasses i finalment aplicar adob orgànic d’origen animal. 


Vegeu les fotos d'aquest condicionament a l'IES Felanitx.




No hay comentarios:

Publicar un comentario