martes, 1 de octubre de 2019

De la terra a la copa: feim vi!


L'inici de curs ha vengut acompanyat del començament de nous projectes del departament d'agrària. Entre ells, una iniciativa enfocada en el treball per projectes on s'ha posat la mirada a com es duu a terme l'elaboració del vi i la importància d'aquest sector a Felanitx. El projecte duu per títol "De la terra a la copa: feim vi!" i es troba orientat als alumnes de 3r d'ESO.


El grup ja ha iniciat la tasca del projecte amb un happening on ells han estat els protagonistes. Una jornada on els alumnes varen veremar a una de les vinyes d'Armero i Adrover vinicultors, de manera que varen tenir la oportunitat de conèixer de primera mà una de les empreses del sector més anomenades a la nostra zona així com també la realització d'una acció essencial per iniciar el procés d'elaboració del vi: la verema.



Els alumnes s'ho varen passar d'allò més bé a la vinya i a més varen rebre per sorpresa la visita den Toni Bennàssar, president de la DO Pla i Llevant.
Finalitzada la feina de camp, els alumnes transportaren la seva recol·lecció cap a l'IES Felanitx on desraparen i rebregaren el raïm a fi de deixar-ho a punt per iniciar el procés de vinificació.


Aquesta tasca amb els alumnes ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'equip d'Armero. Per aquest motiu, aprofitam per agrair especialment a na Xisca la seva participació en aquesta activitat.

Estau atents a com continua la feina d'aquests alumnes!



No hay comentarios:

Publicar un comentario