sábado, 1 de diciembre de 2018

Complementant i ampliant coneixements a Fronda

Els alumnes de segon curs de FPB en Agrojardineria i Composicions Florals juntament amb els alumnes de grau mitjà de Jardineria i Floristeria (primer i segon curs) acabaren el mes de novembre duent a terme una visita a les instal·lacions d'un centre de jardineria: Fronda.

La visita s'inicià amb una primera presa de contacte amb els seus espais. Tot el grup identificà les zones que es poden diferenciar: decoració, floristeria, planta interior, planta exterior i de temporada així com també l'espai dedicat als animals de companyia.
Amb les diferents àrees ben definides, el grup es dividí en tres i els alumnes començaren a treballar per nivells. Cada un dels alumnes tenia encomanada una tasca concreta, emmarcada en un mòdul i amb uns objectius ben definits que permeteren complementar els continguts treballats a l'aula. 
En concret, els alumnes de segon curs de grau mitjà es centraren en comparar diferents col·leccions nadalenques: estils, colors, elements comuns, components singulars, punts focals, espècies vegetals associades...


Alumnes de Jardineria i Floristeria analitzant elements de col·leccions nadalenques.

D'altra banda, els alumnes de formació bàsica ampliaren els seus coneixements en l'àmbit de la floristeria analitzant arranjaments nadalencs, en els quals hi identificaren els diferents elements que els componien així com les espècies vegetals que formaven la composició. I finalment, els alumnes de primer curs de grau mitjà, complementaren una activitat ja iniciada dies abans a l'aula. Aquesta activitat, centrada en el disseny d'una zona verda de l'institut, dóna peu a que a Fronda els alumnes realitzessin un estudi d'idoneïtat d'espècies vegetals a implantar. Cada alumne, d'acord amb el seu disseny inicial, va fer una selecció de planta de temporada i de bulboses atenent a les seves característiques varietals i preus. Voleu saber com acaba el projecte? Idò estau atents al blog!

Finalment, agrair al personal de Fronda el temps dedicat als nostres alumnes ja que varen contestar els dubtes que tenien i varen fer els aclariments pertinents a fi de que es tregues el major profit a la visita.
 
Grup d'alumnes que visitaren Fronda el passat 30 de novembre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario