miércoles, 7 de marzo de 2018

Roda viatjant i gaudeix descobrint

Un any més els alumnes de segon curs de Formació Professional Bàsica d'Agrojardineria i Composicions Florals han tengut una presa de contacte amb una empresa de Felanitx amb la qual hi han col·laborat en un projecte comú: l'aparadorisme.

Els alumnes han estat treballant en el disseny i composició de l'aparador d'una agència de viatges. Tenint present l'objectiu que ha de tenir un aparador així com també l'activitat de l'empresa, els alumnes han confeccionat un muntatge on també hi han volgut incloure elements que representen els seus interessos personals.
Durant tot el procés del projecte, els alumnes han treballat des de la presa de mesures per elaborar un croquis de la façana del comerç fins a la manipulació de material vegetal artificial, passant pel dibuix del disseny final amb la incorporació de detalls i tocs personals de cada un d'ells.
Alumnes realitzant la presa de mesures i dibuix del croquis in situ.
 
Procés creatiu dels alumnes elaborant diferents propostes de disseny de l'aparador a l'aula.
 
Alumnes condicionant els diferents elements de l'aparador a l'IES.


Muntatge de la composició al comerç.

El resultat final de la tasca realitzada anima l'aspecte de l'establiment, aportant color i moviment a l'aparador i a més focalitza elements propis d'un viatger que tots hem tengut a les nostres mans:





Des del Departament d'agràries, us convidam a que passegeu pel carrer 31 de març, que us atureu i pegueu un cop d'ull al treball fet pels alumnes i perquè no, donau la vostra opinió per seguir animant als alumnes i als comerciants a realitzar més projectes com aquest. Ah! I no oblideu el missatge que han volgut transmetre els nostres alumnes:
Roda   viatjant   i   gaudeix   descobrint

Finalment, agrair a l'empresa Major Tours Viatges la seva participació en aquesta activitat del Departament d'Agràries de l'IES Felanitx i també al Departament d'Educació Física del centre per l'aportació de material per a realitzar el projecte.

Equip de treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario