lunes, 29 de mayo de 2017

#enscasam Treball de final de curs

UN DIA LLUÏT

Els alumnes de segon de Jardineria i floristeria vam fer una activitat de final de curs consistent en el muntatge de tota l'ornamentació amb plantes i flors d'unes noces a l'Institut. Hem anomenat l'esdeveniment com a #enscasam i te a veure amb els mòduls professionals de Tècniques de venda en jardineria i floristeria, Composicions florals i amb plantes i Establiments de floristeria.
Treballant en els últims preparatius

En el muntatge ens van ajudar els alumnes de la FP Bàsica i els de 1r del cicle formatiu de grau mitjà. Vam arranjar una zona per a la cerimònia i una zona per al refresc simulant un bufet. També hem de destacar la col·laboració de l'alumnat d'ESO per la seva assistència a la mostra de la feina que vam fer i per participar en la cerimònia simulada en col·laboració amb el departament de català.



Entre d'altres teníem el ram de núvia/nuvi; unes composicions murals per a les entrades sobre unes escales de fusta, els centres de taula, ramets per a les cadires, grans composicions per a l'estructura de l'altar, etc.
El més complicat va ser l'organització de tot el muntatge a partir de la feina individual de cadascú. Per a que tot estàs a punt a l'hora prevista, els professors estaven més estressats que nosaltres.

L'activitat ens va agradar perquè, per a practicar, vam disposar de moltíssimes flors naturals i perquè vam aconseguir un bon ambient festiu al centre.












I la festa esdevé un èxit de participació.







No hay comentarios:

Publicar un comentario