lunes, 19 de octubre de 2015

Sortides d'inici de curs

Per començar bé el curs, no hi ha res com anar de sortida i així ho hem fet. Aquests dies tots els cursos de la família agrària hem realitzat una sortida, cadascun a un lloc d'interès en funció de les àrees que ja hem començat a treballar.
Els alumnes de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria dia 27 de setembre anaren al Parc de les Fonts de Palma, on identificaren les diferents característiques dels jardins i es repetí més d'una vegada la frase “Hi ha moltes coses amb què no ens havíem fixat mai!”, bona senyal!

Alumnes de Primer de Jardineria i Floristeria

D'altra banda, el dijous passat els alumnes de Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural feren una visita a Vivers Santa Maria, on en Mateu ens explicà les línies generals del seu sistema d'organització així com també la distribució dins el propi viver. Des del Departament d'Agràries volem agrair a Vivers Santa Maria el temps dedicat durant la nostra visita així com també l'obsequi que varen rebre els alumnes i les professores que assistirem.

 Alumnes de Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural
 
Seguim fent feina i els alumnes continuen treballant. Aquest dies, preparant la campanya “Hola Tardor”. Ben aviat sabreu que estam preparant...
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario