viernes, 1 de febrero de 2013

Jornades pràctiques de maquinària forestal

L'alumnat de Gestió i organització dels recursos naturals i paisatgístics i de Paisatgisme i medi rural han pogut gaudir en unes jornades pràctiques perfeccionant la seva tècnica de maneig de maquinària forestal lleugera. S'han centrat en l'ús de motoserra per a abatiment d'arbres i els seu posterior processament, així com en els aspectes de seguretat i l'organització de les tasques.

Les pràctiques s'han duit a terme en una zona forestal incendiada l'estiu passat on hi estava treballant una brigada de l'Ibanat. Les accions que s'hi han duit a terme han servit per condicionar el terreny per a una propera repoblació forestal en la que hi participaran alumnat de la comarca (2n d''ESO de l'IES Felanitx i alumnes dels col·legis de primària), l'Ajuntament de Felanitx, l'Ibanat i el Servei de gestió forestal de la Conselleria d'agricultura, medi ambient i territori.

Aquestes pràctiques han estat possibles gràcies al patrocini de Munné, maquinària agrícola i de la casa Stihl. La formació ha esta impartida per Àlvaro López amb gran destresa i de forma molt didàctica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario